Olemme tässä olleet kesälomareissuilla jo jonkin aikaa ja tänään kotiin palatessamme kotona odotti paljon ilmoituksia saapuneista paketeista! Kipaisin siis postiin ja palasin kotiin syli täynnä erikokoisia paketteja. Kaksi niistä sisälsivätkin oikein mieluisia yllätyksiä!

Ensimmäinen oli Villavaarasta, olin erityisen onnekas kun siellä oli aikaisemmin kesällä juhla-arvonta.

Paketista paljastui neljä kerää omenanvihreää puuvillalankaa, Knit Pro -sukkapuikot (ne sellaiset ihanat kirjavat! ), tyylikkäät silmukkamerkit ja soma kortti. Kiitos Merja! Ihana paketti! Minulla on ollut tuota puuvillalankaa ennenkin ja se oli tosi miellyttävää virkata. Nyt siitä voisi vaikka neuloa jotakin söpöä.

Toinen paketti oli Lankahullujen hellepaketti Arjalta. Sieltä löytyi neljä kerää vihreäsävyistä kiiltävää lankaa, salmiakkitoffeeta, pari ohjetta sieviin huiveihin, kerroslaskuri ja käsintehty tiskirätti. Olen haaveillut neulotuista tiskiräteistä jo pitkän aikaa mutta en ole saanut itse aikaiseksi neuloa niitä. Nyt kun pääsee kokeilemaan, voi olla että sitten onkin jo aivan Pakko saada myös lisää! Salmiakkitoffee katosi jo tuulensuojaan, tarjosin miehellekin mutta sain kuitenkin syödä koko patukan yksin. Nams! Kiitos myös tästä paketista!