Kävimme opistolaisten kanssa Helsingissä jo pari viikkoa sitten, mutta vasta nyt sain kuvat koneelle ja nettiin. Kävimme tutustumassa pariin näyttelyyn ja samalla oli oiva tilaisuus viettää hauskaa aikaa siskon ja hänen miesystävänsä kanssa.

Ensimmäisenä vierailimme Espoon modernin taiteen museossa Emmassa. Siellä on paljon näyttelytiloja ja mielenkiintoisia näyttelyjä, joista meitä kuitenkin kiinnosti eniten 100 % Silk -Kiinalaisen silkin tarina. Näyttely on oikein kaunis ja värikäs ja se on esillä Emmassa 9.1.2011 saakka. Enemmän näyttelystä kertoilen joskus Crafts Freakin puolella, nyt ei flunssainen pää jaksa keskittyä lukemaan aineistoja!

Satuinpa muuten aivan sattumalta löytämään Emmasta Bookcrossing -hyllyn! Nopealla silmäyksellä en löytänyt yhtään virallista BC-kirjaa, mutta otin kuitenkin mukaani Nalle Puhin seikkailuja...

Emman jälkeen bussimme suuntasi kohti Tennispalatsia, jossa on esillä Peekaboo -Uusi Etelä-Afrikka -näyttely. Tämä näyttely herätti paljon ajatuksia ja ei välttämättä sovi ihan perheen pienimmille, mutta se on nähtävissä 16.1.2011 asti.

Ja tokihan aina reissuilta täytyy jotakin tuliaisia ostaa! Itseäni hemmottelin mielenkiintoisella kirjalla ja taidemuistipelillä.

Miehelle puolestaan ällöttävän makeita amerikkalaisia herkkuja: