... kuin ei milloinkaan. Nyt meinaan on vähän nolo olo. On vähän jäänyt yksi asia roikkumaan... Puolustukseni totean, että olisin kyllä ollut ihan ajoissa liikenteessä jos 1) viime syksynä aurinko olisi paistanut enemmän mun vapaapäivinä, 2) miehelle ei aina ennen juhlapyhiä tulisi se maaninen siivousvimma jolloin joka nurkka pitää puunata ja kaikki "turhat ja ylimääräiset" pitää siivota pois ainakin silmistä ellei koko kämpästä.

Eli ei minua yksin voi syyttää, että vuonna 2009 julkistamani synttärikilpailun lopulliset tulokset paljastetaan vasta nyt!

Lyhykäisyydessäänhän kisassa oli tavoitteena arvata tilkkupeiton valmistumispäivä. Kilpailudiktaattorina olen päättänyt seuraavaa:

Kuten säännöissäkin sanottiin, henkilö, joka arvaa lähimmäksi tilkkupeiton valmistumispäivän, on voittaja, jolle myönnettäköön palkinto, glooriaa ja kunniaa. Jep, tämä pitää. Peitto valmistui 15.8.2010 ja lähimmäksi arvasi Leena (arvaus 12.4.2010.) Onnea Leena!

Huomasin kuitenkin arvontavastauksia lueskellessani teidän luottavan tikutusintooni aivan hurjasti ja siksi monet arvaukset tuntuivat olevan hieman "alakanttiin". Myönnetään, olihan mulla aivan hirveä vauhti noiden tilkkujen kanssa ensi alkuun, mutta sitten kiinnostus lopahti ja projekti venähti. Tuon ihailtavan uskonne vuoksi päätin arpoa kaksi lohdutuspalkintoa. Nämä siis arvottiin ihan Random Number Generatorilla, mitään tekemistä arvauksen kanssa ei ollut. Onnetar suosi Pirjoa ja Sammaa! Onnea myös heille!

Voittajiin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä ja palkinnot lähtevät heille ennen juhannusta!