Kesken jäi, ei voi edes väittää hyytyneensä kalkkiviivoille. Kyllä se vaan niin on, että meikätytön projekteille ei riitä aika edes aatosta aattoon! Kyjyilyt jäivät siis kesken. Kaikessa hiljaisuudessa olen kuitenkin pakertanut näitäkin eteenpäin saaden valmiiksi:

 

12) Nimiäismekko

Lanka: Novita Suvi (100% puuvilla) ja joku nimetön puuvillalanka, puikot 4,5

paino 557g

Helma tuntui vietävän pitkältä ja loppujen lopuksi päätin neuloa siihen kaikki 10 kerää Suvia ja katsoa sitten. Ohjeessa olisi vaadittu vielä 10 cm, mutta päätin että helma saa nyt riittää. Riitti se. Loppu olikin sitten nopeasti neulottu. Mutta mutta... Kylläpä oli Suvessa värivirheitä! Sinisiä pilkkuja! Ymmärrän kyllä että valkoisesta saadaan vieläkin valkoisempi kun siihen sekoitetaan hiven sinistä, mutta että ihan pilkkuja!  Ärsyttävää! Toinen iso miinus paljastui pesun jälkeen. Suvi ei kuivu! Ei sitten millään! Roikkui pyykkinarulla 2 päivää, sitten silitettiin, vieläkin jäi kosteaksi! Aivan järkyttävä lanka! Onneksi se meni kaikki! Ja onneksi kyseessä ei ole mikään käyttövaate... mur! Helmaan ompelin vielä aidanauhaa, johon voi kirjailla lapsen nimen ja syntymäpäivän:

Sain valmiiksi myös:

 17) Vihreät pyörylät

Lanka: uber-ohut virolainen villalanka, puikot 2,5

paino: 88g

Helpot neuloa ja valmista syntyi nopeasti ohuista puikoista huolimatta! 

Pienemmät sopivat lasianalusiksi:

Ja isot mahtuvat isommankin lautasen alle:

Kaamosväsymyksen estoon värikäs neulomus on parasta lääkettä:

13) Lumi-huivi ohje täällä

Lanka: uber-ohut virolainen villalanka

paino: 56g

Kiva ja nopea neuloa, helppo ohje! Lämmin huivi! Kokoakin huiville tuli ruhtinaallisesti!

 

Kesken jäi paljon! Yritän kuitenkin saada nämä ex-Kyjyt, nykyiset Ufot edes joskus valmiiksi!

Nyt kuitenkin toivotan kaikille rauhallista ja lämmintä joulunaikaa! Rentoutukaa, nautiskelkaa ja ehkä vähän vois tehdä käsitöitäkin!