Taikapalloystävä vihjaisi jo laittaneensa pakettia postiin ja tänään olikin saapumisilmoitus odottelemassa. Ennen kuin ryntäsin opiston kurssille, ryntäsin Postiin. Ihan suotta ryntäsin, koska sain jonotella 15 min. Siinä vaiheessa tyrkkäsin saapumisilmoituksen Miehen käteen ja ilmoitin lähteväni opistolle ja jätin Miehen jonottamaan. Hyvät ihmiset, kun lähetätte paketteja, säästäkää täyttämänne pakettikortti. Kadonneita ja karanneita paketteja on paljon helpompi metsästää kun on oma kopio pakettikortista koodeineen ja tietoineen tallessa. Säästää myös aikaa, kun postitoimihenkilön ei tarvitse kirjata jokaista paketin tuntomerkkiä tietojärjestelmään! Voi huokaus.

No, sitten itse asiaan. Taikapalloon. Ensimmäisenä paketista paljastui mielenkiintoisen näköinen kerä, suloiselta vaikuttava neuleohje ja hurmaava kortti!

"Ystävyys on ... huolehtiva          lämpimiä ajatuksia          keveän vaniljainen          hiven sitrusta ja appelsiininkukkaa          voimakas          täyteläistä          ilahduttava          rakkautta          tammen tuomaa vaniljaa          reilu          tasapainoinen          intohimoinen          ikuinen          luja          hellä"

Keriessäni kerää uudelleen, meinasin välillä unohtaa koko kerän kun jäin tutkimaan kaikkea ihanaa, mitä kerän sisältä paljastui!

Katsokaa vaikka itse! Aivan ihania pikkujuttuja ja vähän isompiakin juttuja! Kiitos Riina! Aivan nappiin osunut yllätyskerä! Tästä riittää hupia vielä pitkään, vaikka turkinpippurilaku hävisikin aika nopsaan kuvien oton jälkeen...