Viime viikolla pakettikortteja sateli postista päivittäin sellaisella tahdilla, että mies meinasi tuskastua jokapäiväiseen postitoimistossa ravaamiseen. Kiinnostus loppui oikeastaan siihen, kun oli käynyt omat joululahjansa sisältävän paketin hakemassa... Mutta kyllä minulla silti oli päivittäin paketti kotona odottamassa! Yksi niistä paketeista oli Salaiselta Kirjaystävältäni. En malttanut odottaa paketin avaamista, joten tietysti avasin sen vielä ulkokengät jalassa ja hattu päässä. Sisältä paljastui taas kaikkea mukavaa:

Huikea kortti, käsintehty saippua ja tietenkin luettavaa. Ystäväni oli hieman huolissaan, kun oli lähettänyt minulle pehmeäkantisen kirjan. Mutta älä huoli, ystäväni! Kiinnostukseni kovakantisiin kirjoihin on puhtaasti käytännöllinen; tykkään lukea hyviä kirjoja uudelleen ja uudelleen ja kovakantinen kirja pysyy kuosissaan paremmin kun sitä luetaan ahkerasti. Siksi olenkin ottanut tavaksi muovittaa pehmeäkantiset kirjat, pysyvät siten paremmin menossa mukana ja pidempään lukukelpoisina!  Olen kuullut tästä "Seitsemännen portaan enkelistä", paljon hyvää ja odotankin jo innolla vähän seesteisimpiä aikoja, jolloin saa rauhassa keskittyä lukemiseen!

Paketissa oli myös ystäväni käsintekemä kynttilä, joka pääsikin heti hyasinttien viereen tuomaan joulutunnelmaa.

Ystäväkseni paljastu Savisuti. Kiitos vielä kerran kaikista ihanista paketeista, joista olen saanut nauttia tämän syksyn aikana! Olet ollut todella ihana Salainen Kirjaystävä!