Mistä tietää että kuumeisesti pohtii uusia kyjyjä?

Kun herää yöllä johonkin hienoon ajatukseen, ei hoksaa kirjata sitä mihinkään ylös ja aamulla yrittää muistella oliskos jotakin vinkkiä unissa joita yöllä näki

Muutaman kyjyn sain taas eilen puikoille, kohta vaan alkaa puikot loppua kesken! Täytyy siis joko suunnata kauppaan, tai kehitellä loput kyjyt virkaten.

Löydettyäni kirjavaa puuvillalankaa, päätin kokeilla neuloa tiskirättejä. Niitähän sääntöjen mukaan yhteen kyjyyn vaaditaan 3 kpl, eli tehdään erilaisia ja testataan mikä on paras. Olen vähän skeptinen näiden suhteen (niin kuin varmaan kaikki ennen ensitestausta), varsinkin kun en oikein keittiössä viihdy. Tai no joo, sanotaanko vaikka näin että mies sotkee ja minä siivoan, eli kai sitä vois kokeilla lähteekö ne hellaan palaneet roippeet näillä liinoilla yhtä hyvin kuin mikrokuiduilla!

Sitten kun on saatu keittiö siistipuhtaaksi, voi keskittyä sisustukseen. Olen tosi laiska muuttamaan mitään verho- yms. sisustuksia, mutta nyt tuntuu että keittiöön olisi kiva saada jotakin uutta. Ja kun törmäsin hauskaan lautasten alusliinojen neuleohjeeseen, niin sisustetaan nyt sitten!

Lankana keväällä valmistuneesta huivista jäänyt vironvillajämä, kahvilla värjättyä merinovillalankaa ja jotakin tumman ruskeaa lankaa. Katsotaan tuleeko näistä nyt pöytätabletit vai keksinkö näistä pyörylöistä jotakin muuta!

Ja siinä kun tikutin ruskeita lankoja ja annoin ajatusten laukata, keksin että näistä pyörylöistähän saisi kivat koristeet vaikka verhoon tai pöytäliinaan. Joten ei muuta kuin lisää vironvillaa (viimeinen kerä!) puikoille ja menoksi.

Kas näin, vielä seitsemän kyjyä aloittamatta!