Sain sitten sen paljon pelätys flunssan. Sanovat, että kestää ainakin kolme viikkoa, ei kaada petiin mutta on just niin ärsyttävä kuin flunssa vaan voi olla. Perjantaina sain saapumisilmoituksen Salaisen Neuleystävän paketista. Sekoittelin hyvän cocktailin lääkekaapista ja lähdin hakemaan pakettia, emo oli jo torstaina kaipaillut siitä raporttia. Autolla olisin päässyt nopeammin ja pysynyt lämpimämpänä, mutta en uskaltanut autolla lähteä, kävellen sain vähemmän liikenteen vaarantamisia aikaiseksi.

Jo tiskillä tulin onnelliseksi. Ihana punainen laatikko! Onhan noita nähty Postin valikoimissa jo pitkän aikaa, mutta vasta siinä tokkurassa tajusin miten soma kuviointi onkaan. Sopivan syksyinen, mutta antaa jo luvan innostua vähän joulunodotuksesta.

Kotona tulin vielä onnellisemmaksi:

Paketista paljastui ihanaa Regian sukkalankaa, pehmoista ja juhlavaa! Oikein tummaa suklaata, Muumi-rasia ja tietysti kaunis kortti. Amigurumi -kirja sai hymyn huulille, voi miten suloisia pikkuvirkkuita! Näitä täytyy kokeilla!

Lämmin kiitos Salainen Neuleystäväni tästä päivän pelastuksesta! Ehkä näillä eväillä saisin tuon flunssankin taltutettua vähän nopeammin!