Kaivelin varastojeni pintakerrosta ja törmäsin kokonaiseen kasvivärjättyyn lankakerään. Väri aika tympeä keltaisen-vihreän-ruskea-sotku. Rohkeasti puikoille ja yrittämään lippistä Kauhavan Kangasaitan ohjeella, kyjy #5. Mitään mallitilkkujahan mulla ei ole tapana tehdä, otin vain ohjeen mukaiset puikot ja... nyt meinaa usko loppua kesken. Tästäkö pitäisi tulla aikuisen päähän sopiva lippis?!? Ohjeen kuvassa lanka vielä näyttää paksummalta kuin värjäämäni 7veikka!

Joka tapauksessa ajattelin nakata valmiin lippiksen palaset johonkin tummempaan väripataan elokuun kasvivärjäyskurssilla, katsotaan mitä padasta nousee ja kenen päähän se loppujen lopuksi sopii!

Kauhavan Kangasaitan sivuilta löytyi myös muita mukavia ohjeita. Muun muassa virkatut korvarenkaat. Aloitin ja yritin, mutta jotenkin mun ymmärrykseeni ei ollenkaan mennyt mitä pitää tehdä ja mihin silmukkaan. Joten tein sitten vanhoihin korvarenkaisiin ihan omalla sävellyksellä uutta ilmettä. Nälkä kasvoi syödessä ja nyt pitäis saada vielä sopiva kaulakorukin settiin mukaan. Tässä kyjyssä #6 havittelen siis sopivaa metrimäärää! 

Kyjy #7 edustaa myös uutta aluevaltausta; leluja. Anneli esitteli aikaisemmin viikolla oman lampaansa, joka oli niin herttainen että päätin haluta samanlaisen. Minulla vaan ei ollut valkoista pörrölankaa (enkä varmana nyt osta mitään uusia lankoja!!!), joten meille syntyvä lammas on pinkki rock-citylammas