Blogilaatikkoon kopsahti herkullinen tunnustus Ansalta ja Oivalta.

Mahtava parivaljakko!  Onneksi meillä on vain yksi pentu, vaikkakin välillä Annikin nuortuu pennun tasolle ja se on menoa sitten! Tällä kertaa tunnustukseen vastaa sekä äiti että karvalapset. Leia lasketaan karvalapsiin, vaikka se naku onkin!

Lempiväri:

Äidin lempivärejä ovat kaikki voimakkaat värit. Keltaiset, oranssit, punaiset, vihreät, ruskeat! Pastellisävyt eivät ole äidin juttu, eivät sitten yhtään! Karvatassukoheltajille käyvät kaikki värit ihan yhtä lailla; Annille kunhan siinä on lämmin nukkua, Napsulle kunhan se tuoksuu savulta ja Leialle kunhan sitä ei saisi ottaa ja sen ottaminen kielloista huolimatta saa aikaan juoksua niin Leialle kuin emännällekin.

Lempiruoka:

Äiti on ruoissansa kaikkiruokainen, paitsi raakaa tonnikalaa en syö, ja vesikastanjat on liian rouskuvia. Kissojen mielestä toisen kupissa on aina paremmat sapuskat kuin omassa ja Anni käy syömässä Leian penturuoat Leian syödessä Annin aikuisten ruokia. Siksi siis Annilla nyt mahtavan kiiltävä turkki ja pitkät, kikkuraiset viikset ja kilo elopainoa lisää.

Minne haluaisit matkustaa:

Vaikka minne! Kaukomaille tutkimaan uusia kulttuureja tai rentoutumaan palmujen alle. Tai jonnekin kaupungin museoiden vaimeaan hälinään. Tai viinitiloille maistelemaan ja tuoksuttelemaan. Tai Helsinkiin viettämään museo-/näyttelypäivää...

Hännänjahtaajille sopii mikä tahansa matkakohde, kunhan siellä viivytään tarpeeksi kauan aikaa. Koska silloin kun yhden päivän sapuskat ja hiekkalaatikko ei riitä, he saavat tänne tutun, söpön palvelijan, jolta riittää rapsutuksia ja huomiota koko konkkaronkalle vaikka kuinka pitkän aikaa! Mutta on sekin ihan kivaa kun folksit tulee takaisin kotiin.

Nyt tähän hätään en luovuta tunnustusta erikseen kenellekään, keittiössä huutelee puolitäysi tiskikone täyttämistä ja mitä muuta täytyy vielä ehtiä tekemään! Tunnustuksen saa ottaa mukaansa, mutta jättäkää kommenttilaatikkoon tietoa niin pääsen myös lukemaan vastauksia!