Tässä kevään aikana olen pyörähdellyt näyttelyssä jos toisessakin, mutta blogaaminen on jäänyt. Mutta vaikka näyttelyyn ei enää omin silmin pääse tutustumaan, ei se silti estä ihastelua ja inspiroitumista! 

Toukokuun lopulla kävimme ystäväni kanssa Voipaalan taidekeskuksessa ja ehdimme nippa nappa tutustua Valkeakosken kuvataidekoulun perinteiseen kevätnäyttelyyn. Tarjolla oli huikaiseva määrä 6-18 -vuotiaiden lasten ja nuorten tekemää taidetta; maalauksia, piirustuksia, keramiikkaa, valokuvia, animaatioita, veistoksia, grafiikkaa ja prosessikuvauksia.

Lintuveistokset: kanaverkko, eri materiaalit, akryyli, 10-vuotiaat.

Veistokset: kanaverkko, eri materiaaleja, akryyli, 6-7 -vuotiaat.

Kollaasimaalaukset: tutkielmia Frida Kahlon ja Henri Matissen teoksista, paperi, akryyli, 14-15 -vuotiaat.

Mosaiikkirasiat asukkeineen (edessä), 9-vuotiaat. Abstraktit kangasmaalaukset (takana), 6-7 -vuotiaat.

Kupit: keramiikkaa, 6-8 -vuotiaat.

Himmelit: luonnonmateriaali ja keramiikka, 9-vuotiaat. Pääkallo:  keramiikka, 13-vuotiaat. Käärmeet: keramiikka, 10-vuotiaat.

http://i31.photobucket.com/albums/c395/Appelsiini/blogin%20kuvat/P1080234.jpg

Keramiikkapalat: koristelu- ja lasiteharjoitelmat, 12-vuotiaat. Mosaiikkisimpukat, 8-vuotiaat.

Kukkaruukkupäät: keramiikkaa, 10-vuotiaat.

Samaan aikaan oli esillä myös kuvataidekoulun jatkotyöpajan näyttely, Siellä oli esillä 10 eri työpajan oppilaan päättötyö kuvataidekoulusta. Monet näistä nuorista ovat aloittaneet kuvataideopintonsa kuvataidekoulussa jo 6-vuotiaana ja nyt rakas harrastus sai päätöksensä tässä näyttelyssä. Päättötyöt koostuivat monesta eri taideteoksesta sekä portfoliosta, tässä vain osa.

One piece, Johanna Verso.

Game over, Ella Salminen.

Kuura, Susanna Isotalo.