Uudenvuodenlupauksia! Sopiihan niitä vielä esittää näin loppiaisen jälkeenkin? Piti eilen blogata, mutta en ehtinyt. Viime vuoden lupaukset sujuivat aika hyvin: en ostanut uutta materiaalia muuten kuin pakon edessä (en siis löytänyt varastostani, vaikka tiesin jotakin olevan, en jaksanut vaan kaivaa) ja Salainen Ystävä -kieltokin sujui aivan mallikkaasti koko kevään! Kirja-aiheiset lupaukset ovat pitäneet puoliksi: minä mitään listoja ole pitänyt! Nytkin 20 kirjaa odottaa, että pääsevät lukemiseni jälkeen taas maailmalle...

Olisko uusien lupauksien paikka, ihan vaikka jos ryhdistyisi?

Tällä hetkellä BC-kirjahylly näyttää tältä:

Tiedän, aika lohduton näky. Se on oikeasti riistäytynyt käsistä ihan sen vuoksi, että olen osallistunut kaikenmoisiin BC-tempauksiin ilman mitään ajatusta jälkiseuraamuksista. Siispä blogin reunaan ilmestyi virallinen rinki- ja sädelista, huomatkaa etten ole vielä tänä vuonna ilmoittautunut yhteenkään mukaan! 

Käsityötarvikenurkka puolestaan näyttää joulusiivon jälkeen tältä:

Tarvitsisinko ehkä sen askarteluhuoneen? Tuolta aivan saletisti löytyy kaikkea mitä ikinä voin haaveillakaan tarvitsevani mihinkään käsitöihin liittyvässä, joten jos taas yrittäisi jättää kaiken ylimääräisen langan, kankaan ja muun hilavitkuttimen kauppaan. Tallinnan ostokset rajaan jälleen kerran tästä ulkopuolelle, joku takaportti täytyy olla!