Mutku nyt en jaksa...

Sitkun on aikaa niin sitten päivitän blogia...

Nytku on äitiysloma alkanut! Ihan oikeasti. Töistä jäin pois vasta toukokuun lopussa ja kesäkuun ensimmäisille päiville mies otti pekkasia niin että ehdimme kiitää tukka tötteröllä joka puolelle.

Siinä sinkoillessamme Hullu Gerbera innostui taas kukkimaan, tällä kertaa kolmen kukan voimin.

Yksi nuppu jäi vielä odottamaan, se todennäköisesti haluaa loistaa yhdessä Ujon Gerberan kolmen(! 3 !) nupun kanssa, jotka nekin pian puhkeavat loistoon. Myös Vieno Valkoinen osoittaa merkkejä kukkimishaluista.Vaikka tämä keittiön ikkunalaudan sakki tuntuu järjestävän ohjelmaa säännöllisesti ja ympäri vuoden, koen aina samaa hämmästystä. 

Ai niin, revimme myös makkarin vanhat tapetit irti ja lattiakin on enää pelkkää ikuisuuden vanhaa linoleumia. Pitäisi houkutella mies tasoittamaan seinät, jotta pääsisin maalaamaan. Sitten olisi kiva saada parketti paikoilleen ja ehkä jopa vaatekaappi. Entiset vanhat, kierot ja kammottavat kaapitkin pistettiin tuhannen palasiksi.

Noin, nyt on blogi taas elvytetty ja nyt se ryhdistyy ainakin joksikin aikaa, koska nythän on aikaa blogata kun työt eivät haittaa harrastuksia!  Otetaan lunkisti! 

PS. Näkyykö tämä pohja kuten ennenkin? Kotikoneeni (ja työkoneeni ) näyttää syksyisen lehtikuvion vain sivun yläreunassa, molemmat laidat ovat ihan vitivalkoisia! Onko pohjaan tullut muutoksia ja täytyykö tässä lähteä etsimään uutta pohjaa...