Tänään on ollut koulupäivä. Olen siis tehnyt harjoitustöitä jotta saisin kurssit kunnialla käytyä ja paperit käteen ensi kevääseen mennessä. Mutta tylsää on näiden harjoitustöiden teko! :/ Koko päivä on mennyt erilaisia analyyseja tehden, vieläpä yritykselle, joka on "mustan listani" mustimmassa päässä. Voitte kuvitella miten ärsyttävää on laatia strategioita takaamaan menestystä, kun toivon yritykselle juuri päinvastaista! Ei auta muuta kuin purra hammasta ja purkaa turhautumisensa jonnekin muualle, tässä tapauksessa tänne... Odotan sitä hetkeä, että saan klikata sähköpostini Lähetä -nappulaa ja lähettää tämän työn pois silmistäni, haudata sen syvälle koulu-kansiooni ja toivoa, ettei sille tarvitse muuta tehdä kuin painaa deleteä kun kurssiarvosana näkyy virallisena!

No, yritetään nyt piristyä vähän. Olen leikannut kankaan näppärään skottihameeseen. En ole ihan varma ohjeesta, joten toivon etten kämmäile hirveästi! Mikään ei ole pahempaa kuin tajuta juuri mokanneensa ja rankasti... (Tämäkö oli sitä piristymistä? Pirujen maalailu seinille kaikessa mitä teen?)

Ehkä on parempi jättää tämä postaus nyt tähän ja siirtyä virtuaalimaailmasta analyysimaailmaan! Ensi kerralla lupaan olla positiivinen ja iloinen! ;)