Päätin vähän uudistaa blogin ulkoasua, tämmöinen pohja löytyi Tuuliviirin sivuilta. Yritin saada mainostakin tuonne laatikkoon, mutta nyt niitä onkin kaksi eikä kumpikaan toimi, ei ainakaan niin että näkyisi minulle. Täytyy yrittää tehdä jotakin myöhemmin! ;)

Tänään tuli taas väännettyä strategiaa, tosin paljon miellyttävämpää kuin syksyllä koulua varten! Tämä tuli siskon kanssa yhteistyönä ja jopa hauskaa. Omia tehtäviäni en ehtinyt tehdä ollenkaan, mutta kyllä nekin vielä ehtii. Hätäkös tässä! ;) Ei, älkää muistuttako minua tästä tekstistä sitten kun tuskailen koulujuttujen takia, jälleen kerran!

Hei, katsokaapas tätä! Onnenbambuni puskee taas uutta versoa. Viime syksynä leikkasin liian pitkäksi venähtäneet bambut ja uutta alkoi puskea sekä juuresta, että leikatun kohdan alapuolelta. Nyt on taas yksi pikkuinen tulossa:

P1030396.jpg

Mutta tämä on kai kuolemassa :( Eilen leikkasin siitä jo monta keltaista lehteä pois ja tänään on taas monta kellastunut. En ymmärrä, olenkohan kastellut sitä liikaa ja juuret ovat mädäntyneet?

P1030402.jpg

Jos jollakulla olisi pelastusideaa, saa laittaa kommentteihin!