Häiden ajankohta on nyt melko virallisesti päätetty: syksy 2009. Jos saamme säästettyä rahaa tarpeeksi. Jos ei, syksy 2010. Nyt siis ainoaa varmaa on säännöllinen säästäminen ja perusraamit juhlalle. Kaikki muu on avointa, ja saa ollakin koska tässä on aikaa päättää ja muuttaa mieltään vaikka kuinka monta kertaa. Tavoite kuitenkin siintää tuolla parin, kolmen vuoden päässä :)

Kuten arvata saattaa opiskelumotivaatio on yhä kateissa. Se on nyt ollut jossakin kiven alla jo suhteellisen pitkän aikaa, enkä todennäköisesti saa houkuteltua sitä esiin enää... moneen moneen vuoteen. Tai ehkä sitten kun opiskelu on ns. oma-aloitteista ja ei niin pakonomaista puurtamista. Opinnäytetyöstä on valmiina kansi, ja alustava sisällysluettelo :S Vielä puuttuu monta monta sivua... Mutta jos ensin hoitaisi tämän viikon tentit alta pois? Niihin täytyy lukea, ei muuta. Tämän viikon tavoite asetettu. Piste.

Kevät kutkutti suloisesti kävellessäni bussipysäkiltä töihin. "Neiti Kevät on tullut kaupunkiin..." Ainkin niin toivon. Ei jaksaisi enää huvittaa pakkaset ja lumi, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Kevät keikkuen tulevi, se on todistettu monena vuonna. Eivät ole vielä kylvökset itäneet, nektariini ja kiivi ovat saaneet seurakseen korianterin, sitruunabasilikan ja -ruohon. Toivottavasti ne itävät pian :) Tilasin myös lisää siemeniä, niitä odotellessa. En kyllä ole saanut minkäänlaista vahvistusta tilauksestani, että saapa nähdä milloin kolahtavat postiluukusta sisään?