Aika menee nopeasti. Vai johtuiko se vain niin lyhyestä helmikuusta, etten muka ehtinyt päivittää blogiani? Päivät pitenevät ja pimeys väistyy pikkuhiljaa, mutta yhtä laiska olen päivityksessä kuin ennekin :)

Nyt on puikoilla villapaita oranssista Ainosta. Sekä etu- että takakappale ovat valmiina mutta hihat tökkivät. Tällä viikolla olen kuljettanut toista hihaa töissä. Illalla on hyvää aikaa neuloa muutama rivi ja eiliseen asti menikin hyvin. Eilen päädyin pelaamaan pasianssia kun ei neulominen kiinnostanut! Tänään uudella innolla?

Tänään pureudun uudella innolla erääseen harjoitustyöhön. Se tuli pari viikkoa sitten bumerangina takaisin opettajalta, ei kelvannut ei. Nyt olen saanut työtä vähän parempaan kuosiin ja tavoitteena on lähettää se mahdollisimman pian taas opettajalle, ja toivottavasti paremmalla menestyksellä. Toki opettaja käyttää ahdinkoani hyväkseen ja nappaisee osan pisteistä pois työn myöhästymisen takia... :/

Mitähän muuta vielä urputtaisin? Tuntuu että kaikki menee yleiseksi valitukseksi kun opinnot eivät kiinnosta... Kevättä odotan, ihanaa että mennään jo maaliskuussa! :) Jos aika menee yhtä nopeasti kuin tähänkin asti, pian on ihan oikeasti kevät! Voitonriemuisena katselin säätiedotuksen nollakelejä ;) Luulen kuitenkin saavani takkiini, ei kevät voi kerralla tulla!