Oikein hyvää pääsiäistä :)

muna.jpg

Olen pääsiäislomani kunniaksi sairastanut flunssaa. Se on kuitenkin jo melkein takana, harmittaa vain kun aina silloin kun on "ilmaista" lomaa töistä, sairastun ja siinäpä se loma sitten meneekin.

Tänään lähdimme siukun kanssa Iittalaan shoppaamaan II-laatua edulliseen hintaan. Tai niinhän me luulimme. Oikeasti ne tuotteet, joista olimme kiinnostuineita ovat kaupassa saman hintaisia ihan ykköslaatuisinakin. Eli itse Iittala Shopista ei mitään ostettu. Mutta muista käsityökaupoista tulikin ostettua, mm. kaulakoru, kortteja, sushisetti, kaitaliina :) Ja tietysti Kultasuklaata :) *nam*

Iittalan antien jälkeen ajelimme Hämeenlinnaan, sieltä tarttui Ylpeys ja ennakkoluulo mukaan. Ah, että se onkin niin hyvä! Katselin sen jo eilen Teemalta, nökötin TV:n edessä koko aamupäivän... Nyt voi nökötellä milloin haluaa! :)

Nyt alkaa Napoleonin uteliaisuus käydä ylivoimaiseksi, löytyihän se yksi ostettu lankakerä sieltä kassista... Oikeasti, tuolla kissalla on varmaan jokin käsityölankatutka päässään... Täytyy mennä pelastamaan lankakerä!! ;)