Jippii! Viikonloppuun on aikaa enää 3 tuntia! Silloin siis pääsee kotiin ja voi unohtaa työasiat.

Tänään sain varmistuksen yhden kurssin läpimenosta. Hyvä hyvä. Vielä on yksi kurssi "sisässä", josta odotan arvosanaa. Englannin kurssinikin on pian valmis. Tosi hienoa, alkaa näkymään valoa tunnelin päässä. Toukokuun lopussa olen enää yhden kurssin ja opinnäytetyön päässä valmistumisesta! :) Vaikka vielä puoli vuotta sitten ei ollutkaan paljon kursseja jäljellä, tuntuu nyt todella hienolta. WAU!

Eräänä päivänä kirjakärpänen iski. Työmatkalla poikkesin kahteen kirjakauppaan, näihin halpismyymälöihin josta ei löydy uutuuskirjoja. Toisesta mukaani lähti nuorten kirja. Takakannen perusteella vaikutti hyvältä, mutta 150 sivun jälkeen teksti tökkii. Yritän nyt pakottaa itseni lukemaan sen, vaikka sitten työmatkalukemisena.

Samasta kaupasta lähti mukaan myös Tommy Tabermannia. Olen tykästynyt hänen runoihinsa, joten koetetaan nyt ihan romaaniakin. Kunhan saisi tuon edellisen alta pois... ;)

Toisesta kirjakaupasta ostin Tansanian savanneja ja kansallispuistoja käsittelevän kirjan, sekä saman kirjoittajan omia kokemuksia samasta paikasta. Afrikkaan hurahtaneena oli aivan pakko saada nämä kirjat. Joskus sitten kun olen eläkkeellä, lähden Afrikkaan kasvattamaan kanoja. Toki haluan siellä käydä vähän aikaisemminkin :)