On taas aikaa vierähtänyt viimeisimmästä kirjoituksesta. Aika kuluu kuin siivillä ja tuntuu että mitään ei ole saanut aikaiseksi. Viime viikot ovat menneet aikalailla remontoidessa kakkosasuntoa. Tai eihän se mikään kakkosasunto ole kun vuokralle olemme sen laittaneet, mutta remontti on remontti on remontti. Nyt se urakka on saatettu loppuun ja katseen voi kääntää muihin "projekteihin".

Työt jatkuvat elokuun loppuun, sitten täytyy keksiä jotakin uutta. Kovasti yritän motivoitua työnhausta, vaikka se jos mikä on tympeää hommaa. Viime viikolla olin työhaastattelussa yhteen todella mielenkiintoiseen paikkaan. Rekrytointifirma lupasi ilmoittaa tällä viikolla, kävi miten kävi. Sitä odotellessa...

Tällä hetkellä kuolen tylsyyteen töissä. Päivät kuluvat pitkälti lösväillessä ja lorviessa. Mielelläni tekisin jotakin, mutta kun kaikki on jo tehty. Ärsyttää ihan oikeasti tulla töihin kun tietää, että päivästä suurin osa on pelkkää möllötystä. Ei tällaista kukaan jaksa. En ainakaan minä. Ja kun en voi olla ajattelematta sitä tekemättömien töiden määrää, jotka kotona odottavat. Jos voisin vain lähteä töistä kotiin tekemään tärkeämpiä asioita. Tai kun edes voisin ottaa jotakin juttuja töihin mukaan! Oikeasti ottaa päähän ja rajusti tämmöinen pelleily. Mutta rahatta ei elä, se on karu tosiasia tässä maailmassa.

Onneksi helteet hellittivät. Minulle se oli yhtä tuskaa. Aurinko ja lämpö ovat kyllä ihan kivoja juttuja, mutta liika on liikaa. Inhoan sitä että hiki valuu pitkin niskaa ja selkää, inhoan sitä että ylähuulen päälle kirpoaa pieniä hikipisaroita. Inhoan sitä tukalaa oloa kun mihinkään ei pääse karkuun hellettä. Tietenkin voisi laittaa päällensä shortsit ja pikkutopin, mutta mielestäni se ei ole kunnollista työpukeutumista missään muualla kuin rantabaarissa. Ikävä kyllä en ole rantabaarissa töissä. (Tai ehkä sittenkin onneksi.)