Viimeiset pari viikkoa on ollut niin kovaa kiirettä että eipä ole ehtinyt tekemään oikein mitään. Uusi työ on tuonut niin paljon kaikkea mukanaan että vielä illalla nukkumaan mennessä työasiat pyörii päässä, yöllä näen työasioista unta ja kun sitten keskellä yötä herää ja yhä on työjutut ajatuksissa, mietin olenko nukkunut ollenkaan vai olenko valvonut koko ajan e045.gif Aamulla kuitenkin herään kellonsoittoon, eli se osoittaa edes jonkinlaista nukkumista tapahtuneen!

Eli, uusi kauppa alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan. En ollut eilen töissä joten en tiedä mitä siellä on eilen saatu aikaiseksi mutta uskon että kaikki näyttää hienolta avajaispäivänä. Monenmoisten työnhakijoiden joukosta olemme löytäneet kaksi viikonlopputyöntekijää ja toivottavasti huomenna saan sovittua työhaastattelun erään erittäin potentiaalisen työntekijän kanssa. Innoissani odotan jo avajaisia ja niin tuntuvat asiakkaatkin odottavan. Emme ole sen kummemmin peitelleet ikkunoita papereilla tai muoveilla ja pakko sanoa että illalla olo on jokseenkin kuin näyttelyeläimellä kun päivän mittaan niin monet ihmiset ovat pysähtyneet ikkunan taakse ihmettelemään. Mutta sehän on vain mukavaa että kiinnostusta riittää! a010.gif

Käsityöt ovat jääneet aikalailla taka-alalle, mutta tänään neuloin pitkään olohuoneen pöydällä odottaneet lapaset peukaloita vaille valmiiksi. Tokihan ne täytyy vielä huovuttaa, mutta siihen ei kauaa mene! Kunhan tilipäivä koittaa, käyn ostamassa joululahjatarvikkeita ja pääsee niitäkin juttuja aloittamaan pikkuhiljaa. Innolla kyllä jo odottelen joulua, varsinkin kun perjantaina oli jo lunta maassa. Tänään kyllä vesisade on sulattanut kaiken pois, mutta kyllä se talvi sieltä tulee. Vielä kyllä nauttisin mielelläni kirpeistä syysaamuista ennen kuin ihan hirveän kylmä tulee!

Koulutukseni viimeinen kurssi alkoi viime viikolla. Todella mielenkiintoinen aihe: vähittäistavarakaupan toiminta ja tavarapeli. Uskon että kurssista on paljon hyötyä tulevaisuudessa ja olen iloinen että saan osallistua kurssille! Opinnäytetyökin on edistynyt ja vielä kun jaksaisi muutaman sivun pusertaa, olisi sekin valmis ohjaajalle lähetettäväksi. Tavoitteena olisi päästä esittelemään valmis työ 19.11. ja joulukuun viimeisen tentin jälkeen voisi jättää ilmoituksen valmistumishalukkuudesta. Sepä vasta hienoa olisi!