Nyt se on alkanut, ihan virallisesti, Kesäloma. Tätä onkin odotettu jo parisen viikkoa. Tottakai aloitin loman perinteisesti; sairastamalla flunssan. Kuulun niihin ihmisiin, jotka ovat viimeiset 10 vuotta sairastuneet loman alkaessa, ei mitään väliä onko kyseessä loma koulusta tai töistä, onko loma 2 päivää vai 2 viikkoa vai 2 kuukautta, aina alkaa nokka vuotaa ja kurkkua kirveltämään. p020.gif

Mutta nyt on jo flunssa voitettu ja pääsee nauttimaan kesälomasta ihan aikataulun mukaisesti. Aion tehdä käsitöitä, matkustaa ja nauttia, lukea, liikkua. Tietysti nyt on ollut usemman päivän tauko liikunnassa enkä ihan tänäänkään aio nokkaani salille työntää, ehkä kuitenkin huomenna?

Laitan poikkeuksellisesti tilastoa projektistani nyt tämän otsikon alle, sillä en tiedä miten blogi päivittyy loman aikana. Rinnanympärys ja lantion ympärys ovat pysyneet samoissa senteissä, mutta vyötäröltä on lähtenyt 7 cm! n025.gifEn kyllä ihan satavarma ole tästä tuloksesta, nyt oikein painoin mieleeni mistä kohtaa mitan otin jatkoa ajatellen. Mutta itse olen huomannut että maha ei enää pömpötä vaan "pysyy kasassa" paremmin, myös nyt kun salitreenistä (ja kaikesta treenistä) on ollut taukoa useampi päivä. Painon tarkistin aamulla, se on pysynyt samassa. Todennäköisesti jotakin on lähtenyt, mutta ne ovat tulleet viimeisten kahden viikonlopun aikana takaisin; juhannuksena en syönyt mitään erityisen kamalaa, mutta kesäkuun viimeisenä viikonloppuna oli kaverin polttarit ja viime lauantaina olivat häät, eli tuli syötyä ja ennenkaikkea juotua. Olen punaviinin ystävä ja sehän tunnetusti ei ole mitään light-juomaa! Mutta nyt taas uudella innolla eteenpäin!