Niin se vaan meni nopeasti. Kaksi viikkoa on ehdottomasti liian lyhyt aika kesälomaksi, toivottavasti sitä ensi kesänä saisi lomailla ihan koko kuukauden. Oikeastaan en oikein välitä kesälomasta, voisin mieluummin pitää syyslomaa... Mutta loma on aina loma!

Loman aikana kävimme Amsterdamissa, se on yksi suosikkikaupunkejani jonne kaipaan aina takaisin. Tällä kertaa vietimme siellä kuusi päivää ja näimme ja koimme paljon kaikenlaista. Olemme kiertäneet perinteisiä turistikohteita ja tällä kertaa suuntasimme myös Albert Cuyp Marketille. Aivan mahtava paikka! Ensi kerralla en osta yhtään mitään keskustasta, vaan suuntaamme ostoksille torille. Kadun varrella oli useita kangaskauppoja ja yksi kiva ompelukauppa josta löytyi myös neulelankoja. Tramilla pääsee helposti keskustasta ja miksei kävellenkin jos vaan jaksaa. Loistopaikka!

Tässä kuitenkin muutamia kuvia reissultamme:

P1010865.jpgP1020165.jpg
P1010898.jpgP1010983.jpg
P1010878.jpgP1010914.jpg
P1010872.jpgP1010959.jpg

En muuten lihonut matkalla ollenkaan! Sekin on loistojuttu! Pelkäsin että taas tulee kiloja, mutta ilmeisesti päivittäinen kävely kulutti ylimääräiset herkut. En ole nyt päässyt salille ollenkaan, sillä lääkäri totesi jalassani jännetulehduksen (täytyyhän sitä jotakin matkamuistoja tuoda!), mutta nyt alkaa olemaan jo parempi. Huomenna menen salille tekemään ihan perustreenin, vielä en uskalla jalkaa rasittaa sen kummemmin erilaisilla jumpilla.

Käsityöt ovat edenneet jonkin verran, ehkä tässä alkaa taas kohta saamaan jotakin valmiiksikin... Keskeneräiset työt herjaavat jo aika rumasti kun käsityökorien ohi kulkee, ehkä täytyy tehdä asialle jotakin....