En olekaan muutamaan kuukauteen päivitellyt mitään painonpudotukseen liittyvää. Ehkä sen takia että paino ei ole pudonnut juuri lainkaan, vaikka selvästi huomaa lihasmassaa tulleen lisää. Tietysti, painaahan se lihaskin! Olen pariin otteeseen lisännyt painoja saliohjelmaan, eli kehitystä on tapahtunut. Taas olen siinä vaiheessa, että painoja täytyy tarkistaa että homma pysyy mielekkäänä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koska en voi vaa’an lukemista päätellä projektin kehitystä, hoksasin muutama viikko sitten että rasvaprosentti olisi ollut aika mielenkiintoinen lukema ottaa ylös silloin kun projektin aloitin. En tietenkään semmoista tajunnut, vaikka vaa’assamme on myös sellainen ominaisuus. Toisaalta, rasvaprosentti ei ole mikään ”The Ultimate Truth”, mutta sopisi ehkä minun tavoitteisiini paremmin; ei minua kiinnosta painanko yli vai alle 60 kg jos kroppa kuitenkin on kunnossa! En tiedä miten luotettavasti rasvaprosentin mittaaminen käy kotivaa’alla (ei ilmeisesti kovinkaan tarkasti koska rasvaprosentin mittaaminen tuntuu olevan työlästä kaikin keinoin), mutta luulisin että jos mittaan sen aina samalla tavalla, pystyn jotenkin seuraamaan kehitystä.

 

Ihan mielenkiinnosta siis pomppasin vaa’alle tänään aamulla ja mittasin rasvaprosenttini. 32,3 % eli n. kymmenen prosenttiyksikköä enemmän kuin normaalipainoisella naisella. Katsotaan nyt siis miten tämä lukema muuttuu ajan kuluessa.