Tämän viikon Kissakuvahaasteen aiheena on Yksinkertaisuus. Perheemme kissat edustavat kyllä ehdotonta yksinkertaisuutta monessa asiassa, mutta harvemmin siten että kamera on kädessä. Usein tulee ikuistettua niitä hetkiä, jolloin kissat osoittavat fiksuutta ja viisautta ;) Niitäkin hetkiä meillä ajoittain on, ei kuitenkaan niin usein.

Napsu rakastaa yksinkertaisia pahvilaatikoita. Mikään ei ole parempaa kuin tutkia pahvilaatikoita ja istua niiden sisällä tai ottaa jopa pienet torkut. Myös ns. kaljakeissi on viihdyttävä. Tässä kuvassa poika kuitenkin tutustuu banaanilaatikon saloihin:

P1020852.jpg

Anni puolestaan osoittaa älyn merkkejään tässä:

P1010367.jpg

Jo ilme kertoo kaiken! ;) Anni muuten on rodultaan Cornish Rex, tosin ei ihan sellainen mihin Suomessa on totuttu. Annin emo on kotoisin Yhdysvalloista ja edustaa siten sitä kauneusihannetta eli turkki on erittäin lyhyt eikä niinkään kiharainen kuten Euroopan serkuilla. Isä puolestaan on supisuomalainen ja omistaa upen kiharaisen karvan. Anni on siis näiden kahden sekoitus; kiharaa löytyy kyllä sieltä täältä, mutta esim selkä ja vatsa ovat vain lyhyen karvan peitossa.