Tämä syksy on mennyt todella nopeasti, niin töissä kuin siviilissäkin. Joulu on edessä, mutta tuskin ehdin tekemään lahjoja itse. En ainakaan aio ottaa niistä mitään stressiä, kaikille on ostolahjat mietittynä valmiiksi jos ja kun aika ei riitä. Vähän olen kuitenkin ehtinyt käsitöiden saralla suorittamaan, osittain työväenopiston kurssien vuoksi.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pari viikkoa sitten työväenopiston kurssin suosiollisella tuella olen aloittanut korsetin ompelua. Tällä viikolla on vielä kaksi tapaamiskertaa, jolloin toivon saavani korsetin valmiiksi. Olen jopa ehtinyt tekemään ”läksyt”, mikä on siten helpottanut työtä kurssilla :) Toinen työväenopiston kurssi auttaa minua verhojen ompelussa. Eilen ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran ja lähdinkin illalla kotiin pää täynnä asioita ja ostoslistaa. Ensi viikolla pääsee aloittamaan varsinaisen toteutuksen, tosin tämäkin kurssi vaatii hieman suunnittelua ja asiaan perehtymistä koti-ikkunan ääressä.

 

Tulevana viikonloppuna suuntaan Pirkkahalliin messuilemaan. Viime vuonna en päässyt messuille, joten tilanne korjataan tänä vuonna. Koska mies ei harmillisesti pääse mukaan, annoin itselleni luvan haksahtaa kaikkeen ihanaan ja hienoon mitä vain messuilla tulee vastaan. Tai no okei, tiedän että varat eivät riitä ryijypaketin tai uuden ompelukoneen ostoon, mutta mikä nyt vain on budjetin rajoissa! ;)

Viikonlopusta odotan hauskaa muutenkin, sillä mies lähtee perjantai-aamuna Saksaan huvireissulle. Itselleni laitoin vapaapäivän perjantaiksi ja lauantaiksi, joten minulla on mukavasti aikaa koluta messuja, ommella ja neuloa ja tehdä mitä vaan huvittaa ja jättää kaikki keskeneräiset työt ihan niin levälleen kuin vaan mieli tekee :) Sunnuntaina valitettavasti joudun menemään töihin, mutta kyseessä on sentään vain neljä tuntia. Tosin sunnuntaisin eivät nuo bussit kulje niin loistokkaasti, eli joudun kuitenkin varaamaan työpäivään kahdeksan tuntia (tässä muuten yksi syy siihen, miksi kauppojen sunnuntaiaukioloja olisi mielestäni syytä miettiä uudestaan, tai ainakin lasten päivähoidon ja julkisen liikenteen pitäisi silloin toimia yhtä hyvin kuin arkipäivinäkin!)...

 

Tällaiset ovat siis suunnitelmat viikonlopulle, katsotaan mitä saan aikaiseksi ;) Sitten kestääkin taas jonkin aikaa ennen kuin aikaa on millekään muulle kuin työlle!

 

PS. Tirri haastoi Annin, täytyypä kehoittaa neitiä vastaamaan haasteeseen illalla tai viimeistään viikonloppuna!