Tänään pyörähtivät taas käyntiin Suomen Kädentaidot -messut. Kuten aina, tungosta riitti, mutta hyvin mahduttiin! Tosin huomasin, että n. klo 14 alkoi olla väljempää eikä tarvinnut niin katsoa astuuko kenenkään päälle. Tämä siis muistiin ensi vuotta varten, ei sinne ihan ensimmäisenä tarvitse nokkaansa työntää! ;)

Tässä tämän vuoden saalis (pahoittelen taas kuvan tummuutta, kuvattu näin pimeään vuorokauden aikaan niin ei ole valaistus mitä parhain...) :

messusaalis.jpg

Suurimman osan kuvasta vievät Heli Pukin valloittavat julisteet. Näitä oli heti pakko ottaa kolme :) En tiedä mitä mies sanoo kun näin "lapsellisia" kuvia ostin, minusta ne ovat niin hyväntuulisia ja pirteitä! Ihania! Sitten löytyi myös hyvä diili Mambo-langasta, joten sitä ostin kolme kerää. Näistä olisi tarkoitus tehdä virkattu lippis. Sorruin myös hahtuvakiekkoon (vaikka näitä tuntuu olevan jo kaapissa aika reilusti...), mutta kun väri oli niin ihanan karamellimainen! Kuvassa näkyy myös oranssinkeltainen Ritva Peuran huopakaulakoru sekä Globe Hopen heijastin.