Tänään mies kävi tervehtimässä Postin henkilökuntaa ja toi mukanaan paketin Salaiselta Neuleystävältäni. Kun töiden jälkeen availin pakettia, mies ilmoitti, että jos paketissa on karkkia, niin se on sitten hänelle varattu *lol* Mutta eipä ollut karkkia miehelle, vaan minulle :) Katsokaapa!

P1050361.jpg

Kirjaimellisesti kiljahdin riemusta kun näin paketissa jotakin pinkkiä ja kirjan kierreselän! :) Se oli just se mitä arvelinkin: Joka tyypin kaavakirja! :) Olen tätä himoinnut jo pitkään, mutta ei ole kohdalle sattunut samaan aikaan kuin massia lompakkoon. Varovasti selailin kirjaa, jotenkin tuntuu ettei tätä nyt saa nopeasti läpi selatakaan vaan kirjaan täytyy perehtyä odotuksen velvoittamalla hartaudella. Tämä kirja vaatii nyt kypsää tulkintaa.... :) Lisäksi paketista löytyi kerä mustaa Woolia. Onko Salaisella Ystävälläni myös meedion lahjoja? Olen nimittäin haaveillut mustista villasukista töihin. Mustat sen takia, etteivät paista räikeästi työsandaaleista. Nyt on mustaa villalankaa juuri sen verran että saa sopivat tossukat tehtyä :) Eikä siinä vielä kaikki! Isoja hakaneuloja, nämä ovat niin nerokkaita! Tykkään näistä! :) Ja suloinen kortti kruunasi kaiken! Wau. Läkähdyttävää :)

Koska tämä oli tämän syksyn viimeinen paketti, Salainen Ystäväni paljasti itsensä; ihania paketteja pitkin syksyä minulle on lähettänyt Hety. Kiitos tästä viimeisestä paketista ja kiitos vielä kerran kaikista muistakin paketeista ja tästä syksystä! :)