Pari viikkoa sitten mies oli viikonlopun reissussa ja sain rauhassa puuhastella kotona. Erään sunnuntaiaamun ohjelmaan kuului siis käsityölaatikoiden läpi käyminen. Otti jonkin aikaa kunnes päätin julkaista koko komeuden blogissani, ilmeisesti asia vaati jonkinlaista sisäistä sulattelua... ?

Tässä siis kahden rottinkiarkun sisältö levitettynä sohvalle. Divaaniosa siis koostuu lähinnä langoista ja huovutusvilloista ja hahtuvista, varsinainen istuinosa koostuu lehdistä, ohjekirjasista... Erikseen sitten oli keskeneräisten töiden pino, ja kankaiden pino. Kahdesta viimeksi mainitusta ei ole dokumenttia ja hyvä niin. Oma paikkansa on myös erilaisille askartelutarvikkeille ja tietysti puikoille ja neuloille. Niitäkään en halua vielä tässä vaiheessa tunnustaa. Yritin laskea lankojen määrää, mutta sitten muistin että makuuhuoneen kaappeihin on myös jemmattuna lankoja ja kankaita, joten päätin jättää laskemisen siihen. Parempi, että en itse tiedä paljonko tuossa on... Tavoitteena kuitenkin olisi tuon kasan pienentäminen, edes jotenkin... En tiedä miten... Ahdistaa koko ajatuskin... Mutta silti olisi kiva käydä taas lankakaupassa ja kangaskaupassa... Ja itse asiassa kävinkin... Ja käyn... Ja sama oravanpyörä vaan jatkaa pyörimistään... Ja joskus tulevaisuudessa joku onneton joutuu käymään läpi kaikki mun laatikot ja kaapit ja löytää vain kamalan kasan lankaa ja kankaita, joita kukaan ei ole ehtinyt käyttämään... Voivoivoi...

En nyt tiedä oliko tämän kirjoittaminen mitenkään hyödyllistä ja kannattavaa. Hmph. Eihän mulla ole tällaiselle edes kategoriaa! Olkoon sitten Yleinen. Hmph.