Jo viime viikolla sain saapumisilmoituksen paketista, jonka lähettäjätiedot kertoivat sen olevan Salaiselta Neuleystävältäni. Työvuorot ovat olleet mallikkaasti sekaisin, joten pääsin vasta tänään noutamaan pakettini. Ja voi että mitä sieltä taas löytyikään! Nauru

Paketista löytyi kaunis kortti (heti tuli mieleen, että kuvaa voisi hyödyntää esim. konekirjonnassa! Jaa miten niin uusi hurahdus? *lol*). Sitten kaivelin paketista esiin erikoista lankaa, ystäväni kertoi sen olevan huivilankaa. Joo-o, heti alkoi päässä raksuttamaan, kyllä tästä jotakin kivaa syntyy! Ystäväni oli jälleen muistanut myös meidän kissankiemuroita, Anni kävi jo tarkistamassa löytyneet herkut! Silmänisku Lisäksi paketista löytyi kaksi herkkupussia; suklaata ja salmiakkia. En tiennyt kumman avaan ensin, joten avasin molemmat... Ja vieläkin löytyy ihania juttuja, nimittäin kahdet Novitan Oikein Paksut pyöröpuikot. Lankainventaariossa löysinkin muutaman tosi paksun langan, josta ei ole tullut mitään tehtyäkään, nyt on ainakin oikeat välineet touhuun! Ja sitten viimeisenä paketista löytyi paketti veriappelsiinilla maustettua rooibos-teetä. Minulla on kaapissa sen seitsemää rooibos-teetä, mutta ei juuri tätä! Sen verran houkuttelevalta kuulosti, että oli pakko heti valmistaa yksi kupillinen ja sitä tässä parhaillaankin siemailen. Todella hyvää! (Olen töissä pienessä elintarvikekaupassa ja valikoimiimme kuuluu myös Aaro Forsmanin teetä, en käsitä miksi en tätä hoksannut tilata viimeksi... Tämä on ehdottomasti saatava valikoimiin! Nauru)

Todella upea paketti, ystäväni! Suuri kiitos sinulle! Minusta on jotenkin niin hurmaavaa kun jaksat nähdä näin paljon vaivaa ja ilahduttaa meidän koko perhettä aina kissoja myöten! Tuhannet kiitokset vielä!