Eilen oli postinjakaja saanut tungettua postilaatikosta ison paketin, joka sisälsi yllätyksen Salaiselta Neuleystävältäni.

Paketti sisälsi viisi kerää paksua ja pehmeää villalankaa. Lanka on 100% villaa, houkuttaisi tehdä siitä kaulaliina hyväksihavaitulla mallilla... Katsotaan mitä muuta siitä syntyisi! Hymy Herkkupuolelta löytyi luomu Earl Grey -teetä. Tämä on Tosi Hyvää teetä! Olen yhden paketillisen tätä merkkiä ja laatua juonut, mutta lisää ei ole tullut ostettua... (johtunee ehkä siitä, että teekaappi on jokseenkin täynnä...tietty tämä teepaketti on oikein tervetullut, koska sitä en ole itse ostanut ja saa täten myös miehen hyväksynnän... Silmänisku) Ja toinen herkku oli (ja nimenomaan oli) maitosuklaalevy! Nam! Vielä hauska kortti, joka sopii hyvin tähän lumipyryiseen maaliskuuhun! Myös kissat saivat jotakin, nimittäis huovutetun lelun.

Tässä tutkimme lelua yhteisvoimin, jännä tuoksu.

Napsun varovainen leikki. Häntä vielä tallella.

Annin vähän rajumpi leikki, häntä on jo purtu poikki! (Älä välitä Salainen Ystäväni, kaikilta hiiriltä kuuluu järsiä häntä poikki heti alkuun, oli se sitten mitä materiaalia tahansa. Hännän järsiminen on ilmeisesti jonkinlainen testi hiirille? Viaton )

Jossakin on se uusi lelu... *lol*