Tänään kävin shoppailemassa jotakin kivaa salaiselle ompeluystävälleni, mutta olin ihan unohtanut että minäkin saan paketin! Nauru Tänään siis kun viimein pääsin kotiin, keittiön pöydällä odotteli paketti joka sisälsi kivoja ompelutarvikkeita:

P1050512.jpg

Keväistä kukkakangasta, kangasmerkki, pääsiäiskortti ja vinkeää nauhaa. Nauha on mielestäni tosi hienoa, heti tuli mieleen parikin juttua johon tätä voisi käyttää! Kiitos salaiselle ystävälleni kivasta paketista!

Eilen muuten kävin kirjakaupassa ja mukaan tarttui herkullinen kirja tilkkutöistä. En ole koskaan elämässäni tehnyt tilkkutöitä ja pitkään pidinkin sitä vähän mummomaisena päiväpeittojen rakenteluna. Mutta ajan myötä ja taitojen ja luovuuden karttuessa olen ruvennut himoitsemaan jotakin näyttävää ja ihanaa tilkkutyötä! Täytyy siis tähänkin hommaan koukuttautua... Silmänisku Ehtisiköhän sitä syksyllä ilmottautumaan Työväenopiston kurssille aiheesta? Käsittääkseni tilkkukurssit tärähtävät täyteen yhdessä hujauksessa, mutta ainahan sitä voi yrittää!

P1050509.jpg