Niin, kuten jo mainitsinkin, Salainen Neuleystäväni lähetti minulle paketin aikaisemmin viikolla ja nyt on aikaa kertoa siitä enemmän. Täydellinen ajoitus ystävältäni, sillä olin menossa iltavuoroon kun postiluukusta tipahti saapumisilmoitus. Otin siis ylimääräisen puuvillakassin mukaan ja lähdin Postin kautta töihin. Postissa koinkin ensimmäisen yllätyksen, kun paketti oli ISO! Apua! Eihän se meinannut mahtua kassiin! Nauru Mahtui kuitenkin ja pääsin töihin. Ruokiksella oli pakko avata paketti:

P1030074.jpg

Kolme kerää ihanaa Mohair Kitteniä. Tämä on niin minun värini! Rakastan tätä väriä! Kolmesta kerästä saa jo vaikka mitä, kiitos paljon! Lisäksi löytyi vihreää teetä (ihana tuoksu!), puikkostopparit, kortti, sekä juhlahetkeen banaaninapanteri Silmänisku Tätä ei tullut vappuan juotua, mutta eiköhän se tässä...  Kuvasta puuttuu inkiväärikarkit ja salmiakkisuklaa. Ilmeisesti ystäväni oli vaistonnut flunssani, sillä inkiväärihän on tunnetusti näppärä flunssantaltuttaja. Tiesin, että inkivääri on aika hurjan makuista, mutta nämä karkitkin olivatkin oikein hyviä! Siksi ne varmaan menivätkin heti... Salmiakkisuklaan kohtaloa ei tarvitse sen kauemmin pohtia, se hävisi hyvinkin nopeasti Silmänisku

Lisäksi paketissa oli lahja. Vietin siis synttäreitä näin huhtikuussa ja sain jo ystävältäni synttärikortin, mutta en todellakaan odottanut mitään sen erikoisempaa lahjaa. Katsokaa mitä lahjapaperista paljastui!

P1030065.jpg

Puikkokirja. Wau. Kiitos. Aivan uskomatonta. Kiitos. Kiitos. Mitä tässä voi vielä sanoa? Olen aivan häkeltynyt tästä(kin) paketista! 

Edit1. Niin, ja oli paketissa vielä synttärikukatkin, eli mustasilmäsusannan siemeniä Hymy