Tällä viikolla on taas shopattu (tai en tiedä voiko sanoa taas, koska loppuvuonna tuskin ostan yhtään mitään...). Oikeasti lähdin vaan pikaisesti kahvitauolla hakemaan kirjakaupasta kirjekuorta, mutta sitten jumahdinkin ale-pöydän eteen. Kirjakaupat ovat kyllä niin vihoviimeisiä paikkoja mennä, varsinkin silloin kun on alennusmyynnit päällänsä! Mukaan siis tarttui muutama kirja, joita olen himoinnut mutta en saanut aikaiseksi ostaa. Nyt on asia korjattu. Varsinkin tuo keittokirja Aurinkokeittiöni on vilkutellut minulle jo pitkään ja koska nyt oli hinta niin sanotusti kohdillaan, otin sen mukaan. Se teki meidät molemmat, sekä minut että kirjan, onnellisiksi.

Kirjakauppaa vastapäätä on Seppälä, jonne olikin tullut syksyn ihania värejä. Minulla on aika tarkka maku vaatteiden suhteen enkä juurikaan innostu trendiväreistä ja kuumimmista uutuuksista, en myöskään lue naistenlehtiä, jotka esittelevät uusia trendejä päästä varpaisiin, joten näen trendejä vain kadulla ja tällä hetkellä muoti kaikkine legginseineen ja outoine aurinkolaseineen ei minua kiinnosta. Olikin siis mieluinen yllätys kun huomasin ihania murrettuja värejä ja somia vaatteita roikkumassa henkareissa! Kipaisin siis vaatekauppaan ja mukaan tarttui upean värinen hihaton neule. Oikeasti tämä ei ollut alennuksessa, mutta koska vilautin Cityshopparia, sain ihan hyvän alennuksen ja voi siis sanoa että sain halvalla. Miehenkään ei siis pitäisi repiä peliverkkareitaan näistä ostoksista! Silmänisku

Kirjekuoren hinnalla ei siis ihan päästy (ja kyllä, muistin jopa ostaa myös sen kirjekuoren!), mutta aikaa meni n. 15 min, eli ainakin henkilökohtaiseen shoppailuennätykseen ylsin.

P1050754.jpg

Anni mukana ihastelemassa ostoksia, vaikka ei mukana shoppailemassa ollutkaan.