En ole ehtinyt blogia päivittämään kaiken kiireen keskellä. Edes Kissakuvahaasteeseen ei ole ehtinyt osallistumaan vaikka hyviä aiheita onkin ollut!

Suurin syy kiireeseen on työ. Oikeastaan kesäkuun alusta töissä on ollut aivan älytöntä härdelliä. Ensimmäiset kaksi viikkoa tein pääosin iltavuoroa, joka ei sovi minulle laisinkaan. En tykkää yhtään, mutta nyt ei ollut juuri vaihoehtoja. Näiden kahden viikon jälkeen tein melkeinpä ympäri vuorokauden töitä; kymmenen tuntia jäi vuorokaudesta nukkumiseen ja töihin valmistautumiseen. Ei hyvä. Muutaman päivän sain tehdä ihan normaalia työvuoroa, mutta taas tällä viikolla jouduin tekemään pitkää päivää. Ensi viikko on myös rankka, sitä seuraava vielä rankempi. Pidän vain mielessä ylimääräisen viikon loman, jonka saan kuitattua ylityötunneilla, mutta silti kyllä vähän hirvittää oman jaksamisen puolesta kun tuntuu että jo nyt on mehut aika lopussa. Onneksi elokuussa on jo lomaa, taidan ottaa sen täysin rentoutumisen merkeissä enkä suostu ärsyyntymään mistään!

Jotta ei ihan kuvattomaksi tämä elossaoloilmoitus jää, laitan tähän kuvan eilen ostetusta citruspuusta, jonka laitoin uusiin multiin tänään. Uusia multia jäi odottamaan vielä yksi viherkasvi, sen vuoro on huomenna.

P1050731.jpg