Olen päättänyt tehdä tilkkupeiton. Ensi viikolla on tarkoitus aloittaa kesäloma pienellä kasvivärjäyssessiolla ja uudet värjätyt langat ajattelin käyttää mm. tilkkupeittoon. Yksivärisiä tilkkuja olenkin nyt neulonut ennakkoon, ei tarvitse enää kuin värjätä ne. Loput tilkut ovatkin sitten enemmän tai vähemmän värikkäitä, joten täytyy odotella lankojen saavan väriä ennen neulomista Hymy Mies jo tuossa irvailikin että ei tarvitse enää kuin 129 tilkkua neuloa ja koota peitto! No, aina on jostakin aloitettava...  Saapa nähdä miten kauan tätä tilkkuinnostusta riittää vai tuleeko tästä millainen ikuisuusprojekti. Toisaalta en aio tänä kesänä värjätä kaikkia lankoja, joten saa mieluusti jäädä osa tilkuista ensi kesän patoihin!

Muita käsitöitä en olekaan nyt tehnyt. Onneksi nämä helteet kuulemma hellittävät ensi viikolla. Viileämmät kelit laitoinkin tilaukseen jo silloin kun kesälomani päätin elokuussa pitää, joten katsotaan onko huominen, kesäloman virallisesti ensimmäinen päivä vähän viileämpi. Peukut pystyyn ja varpaat ristiin, en todellakaan halua näitä helteitä enää!

Mutta jospa sitä istahtaisi vaihteeksi ompelukoneen ääreen, täytyyhän pataan heittää vähän silkkiä ja muutakin kangasta, pienet esivalmistelut ovat niillekin paikallaan!