Eilen se alkoi. Työväenopiston kurssi, jolle olen jo pitkään suunnitellut hakeutuvani. Kurssille on otettu uusia opiskelijoita kolmen vuoden välein ja olen tätä kurssia himoinnut varmaan jo parisen vuotta. Olikin aika tuskainen syksy kun huomasin että kurssille täytyy täyttää hakemus, ja jos hakijoita on enemmän kuin tietty määrä, kurssilaiset arvotaan! Olin jo melkoisessa paniikissa, en ikinä voita mitään missään mukavissa arvonnoissa (niissä lehtitalojen kanta-asiakasarvonnoissa voitan aina vaikka kertaakaan en ole minkäänlaista kuponkia täyttänyt...) Piina päättyi pari viikkoa sitten kun sain tiedon että olen kuin olenkin päässyt mukaan kurssille! Jee! Jee! Jee!

 

Innosta piukeana menin eilen kurssille ja hauskaahan meillä oli. Vielä emme aloittaneet mitään kummempaa, mutta saimme jo päästää luovuutta valloilleen ja ihastelimme edellisten vuosikurssilaisten tuotoksia. Aivan upeita! Koko porukka oli aivan hengästynyt kotiin lähtiessämme!

 

Tämä kurssi siis kestää kolme vuotta, joiden aikana tutustutaan erilaisiin käsityömateriaaleihin, työtapoihin ja kehitetään suunnittelu- ja valintakykyä puhumattakaan käsityötaidoista! Myös omaa persoonallista ja taiteellista ilmaisua tutkitaan ja kehitetään. Paljon on siis luvatta luovuutta, kokeiluja, tutkimista, peiliin katsomista ja hauskan pitämistä!