Tilkkuja, tilkkuja, tilkkuja... Olen näitä täällä melkein puolisalassa neulonut, kun en halunnut vääristää arvontaa kesken kaiken kertomalla uusimpia lukuja. Ja sitten on ollut hääjuhlaa ja -matkaa ja muuta kiirettä niin paljon, että en ole saanut kuvattua ja esiteltyä. Nyt sitten vähä useamman värin rykäisy 

Nämä ovat nyt niitä ihan ensimmäisiä tilkkuja, jotka värjäsin valmiina tilkkuina. Aluksi väri (sipuli III) vaikutti tosi hailulta ja vaalealta, mutta nyt on silmä tottunut ja hoksannut värjäysopettajan opit: "Myös vaaleat ovat värejä!" Näitä tilkkuja on yhteensä 18 kpl eli näistä saa hyvän perusrungon peittoon.

Tässä puolestaan 6 tilkkua, joissa on käytetty vuohenputkea (harmaa) ja metsäkurjenpolvea (keltainen). Näitä tilkkuja oli muuten tosi viheliäistä neuloa illalla huonossa valossa; vaikka näin päiväsaikaan värit ovat aivan erilaisia, illalla meinasivat langat mennä sekaisin! Ja kun mä niin vihaan purkamista! Argh!

Sitten halusin värit, jotka eivät voi mennä sekaisin vaikka iltasella neuloisi ja valitsin metsäkurjenpolven (keltainen) ja ylläri II (violetti). Muistaakseni ylläri II koostui kokenillista ja sinipuusta. Näitä tilkkuja syntyi yhteensä 10.

Ja vielä lopuksi nämä tilkut, joita syntyi neljä. Väreinä Oma III (eli kanisteriin liemiä oman maun mukaan, tämä hailakka vihreä syntyi sipulin, punasipulin ja pietaryrtin jämistä) ja lepänkäpy (ruskea).