Eilen vierailin Kädentaidot -messuilla. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti mennä jo lauantaina ja levätä sitten sunnuntai, mutta kaverini oli kovasti tulossa mukaan ja silloin olisi parempi mennä sunnuntaina. Lauantai-iltana kaverini soitti, ettei huvitakaan lähteä messuille. Eli pikkuisen käärmeisenä lähdin sunnuntaina messuille. En muista minä päivänä viime vuonna messuilla kävin, mutta sunnuntaiaamuna pääsin oikein sujuvasti parkkipaikalle, viime vuonna ruuhka alkoi jo vähän Pirkkalan liittymän jälkeen! Ja tuntui mukavan väljältä kun olin messukeskuksessa heti aamusta, vaikka parkkipaikasta päätellen olisi ollut isompikin ryysis!

Sain tosi hitaan startin ja pelkäsin jo että lähden tyhjin käsin kotiin. Vaikka oli mulla yksi oikein tarvekin kun messuille lähdin ja sen kyllä löysinkin! Yhtenä saavutuksena voin kertoa, että en ostanut yhtäkään kerää neulelankaa! Mutta pidemmittä puheitta, tässä koko saalis:

Mikkelin Korunappi Oy:n ständiltä lähti mukaan tilkkutöiden aloituspakkaus. Oikeasti olisin tarvinnut vain kangasleikkurin ja alustan, mutta tuo starter kit tuli paljon edullisemmaksi kuin näiden tuotteiden ostaminen erikseen. Eli nyt on sitten välineet tilkkutöiden harjoitteluun... kröhöm... Samasta paikasta lähti vielä mukaan silitysraudan päällinen ja kirjontaneuloja sekä käsinompeluun että koneompeluun. Niin ja heijastinlankaa. Sitä oli muuten tarjolla ainakin Kauhavan Kangasaitallakin, mutta minusta se oli vähän tönkön ja paksun oloista.

Kirjojakin tarttui mukaan, vaikka ensin olin sitä mieltä että mulla on jo aivan tarpeeksi kaikenlaisia kirjoja... No joo, toki neulekirjoja on vaikka hur mycket, mutta näitä ompeluun liittyviä kirjoja ei juurikaan ole... eli siis ihan oikeasti tarvitsen näitä kirjoja... jep jep.

Sitten se, mitä lähdin hakemaan, eli Yo-Yo kangaskukkien tekemiseen. Pihiys iski ja ostin aika pienen, valmiin kukan koko 3,5 cm. Ehkä se nyt kuitenkin on ihan ok, täytyy katsoa jos sitä tarvitsee jossakin vaiheessa isompiakin kukkia...

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, esittelen kauniin kaulakorun, jonka ostin Tillkutöiden paratiisista. Se on kaunis!