On taas aika tehdä lupauksia uudelle vuodelle. Tehdään nyt kuitenkin ensin katsaus päättyneen vuoden lupauksiin ja niiden pitämiseen.

Ensinnäkin lupasin viimeistellä keskeneräisiä töitä paremmin kuin vuonna 2008. Ja se osittain onkin onnistunut, koska aloitin tuon UFO-projektin tänä vuonna. Projektin eteneminen on ollut aavistuksen hidasta, joten ehkä saman lupauksen voisi antaa tällekin vuodelle.

Toisekseen lupasin tehdä korjausompelut heti ja se onkin sujunut ihan hyvin. Tosin uusia ostovaatteita tuli hankittua suhteellisen vähän viime vuonna, joten eipä niitä korjausompeluitakaan juuri tullut.

Keskeneräisistä töistä en sano mitään.

Jo olemassa olevien materiaalien käyttöön olen päässyt aika hyvin, olen lähinnä ostanut nappeja ja nauhoja joita ei juurikaan omista varastoista löydy ja lankaa lahjaksi meneviin juttuihin. Taidan pitää tämänkin lupauslistassani kunnes varastot alkavat oikeasti olla tyhjinä!

Mutta olenkos sitten opetellut mitään uutta käsityötekniikkaa? Hmm, nyt täytyy oikein miettiä. Voisko ehkä kirjonnan laskea sellaiseksi? En ole juurikaan käsin- tai koneellakirjontaa harrastanut sitten ala-asteaikojen ja nyt se on tullut uudestaan esiin työn Kokeilevan Käsityön kautta.

Mutta sitten uusiin ja tuoreisiin lupauksiin:

1) Keskeneräiset työt viimeistellään vikkelästi ja korjausompelut hoidetaan myös mahdollisimman pian.

2) Yritän pitää keskeneräiset työt hallussa enkä hautaa niitä kovin syvälle arkistoihin.

3) Teen kaikki "läksyt" Kokeilevaan Käsityöhön ajoissa, enkä jätä niitä esim. joululomalle ja uutena vuotena totea että on kaksi viikkoa aikaa... Hmph.

4) Pyrin käyttämään varastoistani löytyviä materiaaleja, lankakaupoissa ei vierailla ihan huvin vuoksi! 

5) Otan taas itseäni niskasta kiinni kuntoilun suhteen ja pyrin taas pienempiin vaatekokoihin. Tästä lisää ehkä huomenna.