Viime vuonna aloitettu ufo-projekti jatkuu. Päivitin vähän tätä kuvaa:

Eli kuvassa näkyvät viime vuonna valmistuneet työt, sekä jo tällekin vuodelle valmistunutta juttua!

Ufo nro 2 valmistui jo viime viikolla, mutta nyt vasta sain kuvattua. Eli sukat söpöstä raitalangasta. Tuli muuten aivan sattumalta samanlaiset sukat, joka toisaalta ärsyttää mutta toisaalta myös miellyttää silmää.. Ehkä siis jatkossa voisi harkita tekevänsä _tahallaan_ samanlaisia sukkia! Lankana Schoeller -Stahl Fortissima Socka Mexiko, pieni kerä jäi vielä johonkin muuhun.

Ufo nro 10 puolestaan sai kokea purkutuomion. Tein siukulle pipon paksummasta langasta ja se oli siis se iloinen kommandopipo. Tämän valkoisen langan voi puolestaan vaikka värjätä! *hih*

Ufo nro 11 valmistui tänään. Eli säärystimet. Valitettavasti mun tankeat sääreni eivät oikein tee oikeutta näille säärystimille. Lankana Twilleys of Stamford Freedon Spririt. Kerällä lanka oli tosi sympaattisen oloista ja teki mieli hipellellä sitä enemmänkin, mutta sitten valmis neulos ei oikein miellyttänyt. Pikkuisen jäi tästäkin jäljelle, katsotaan mistä se löytää itsensä.

Ja sitten on pakko hehkuttaa! Toimin nimittäin ufoja ehkäisevästi! Ne Ihanat Villatöppöset mitkä sain Heliltä aikoinaan SNY-lahjana, ovat kokeneet kovia. Eikä mikään ihme, ovat olleet jokapäiväisessä käytössä siitä asti kun ne sain. Joten päkiän alle alkoi ilmestymään reikää, jotka paikkasin tänään! Jee! Kylläpä oli Hyvä Teko!