Olinpa kerrankin onnekas ja tähtäsin Tiinatuulin lankavaraston painon kohdilleen. Siitä seurasi palkinto, jota makuutin lähipostissa vielä viikon verran. Maanantaina sitten olin viimein iltavuorossa ja ehdin postiin palveltavaksi ja sain sieltä soman pikkupaketin. Ensin laitoin sen oikein sievästi kassiin, mutta kai se oli kovin yksinäinen siellä joten bussissa otin sen esille ja avasin sen Tässä kuitenkin tänään kotona otettu kuva hurmaavasta sisällöstä:

Todella ihanaa lankaa, väri ihanan keväinen vihreä. Kuva ei nyt tee oikeutta värille, kuvitelkaa sellainen upea omenan vihreä! Tässähän aivan tuoksuu kevät! Mikä herkkuväri! Lisäksi oli inspiroiva kortti, vai mitä sanotte tästä:

"Tee sitä mijin uskot ja usko siihen, mitä teet. Kaikki muu on ajan ja voimien tuhlausta."

Aika viisasta, eikö? Paketista löytyi myös todella snygat virkkuukoukut! Hih! Kyllä näillä kelpaa laittaa silmukat järjestykseen. Tiinatuulissa on selvästi jonkinlaista selvänäkijän vikaa, koska olen tässä iltana jos toisenakin pöllyttänyt muistini nurkkia ja muistellut virkkauksen perusteita. Kyllä se tästä! Ainakin näillä koukuilla tekeminen on hauskaa ja fiiniä vaikka lopputuloksena olisi millainen mörvelö tahansa!

Kaiken kruunasi Geisha-patukka, jonka hoitelin jo tuulensuojaan...

Kiitos Tiinatuuli, aivan ihana paketti!