Täytyyhän tämä saalis esitellä myös täällä Ensin kirjat:

Taidekirja, joka kokoaa kaikki Gustav Klimtin työt samoihin kansiin. Olen etsiskellyt tällaista kirjaa jo muutaman vuoden ja nyt se löytyikin oikein edullisesti (109 EEK)! Mukaan tarttui myös lapasmallikirja ja pieni tilkkutyökirja. Ne olivat myös suorastaan velvoittavan halpoja! 

Sitten käsityötuliaisiin... Ensinnäkin langat. Ihanan vihreää mohairia otin heti useamman kerän, haluan tästä puseron itselleni. Keskellä vihreä Cocoon -villalanka, oli niin syötävän suloinen väriyhdistelmä että sekin oli pakko ottaa mukaan. Vääntyy varmaan kaulaliinaksi jos ei muuta keksitä! Mies on pyydellyt villapaitaa (vaikka ei niitä koskaan käytä), ja hän ihan itse valitsi Eko-Pur -villalangat. Näitä otin myös reilusti, mies kun ei ole ruumiinrakenteeltaan mikään kuivan kesän orava!

Itsekkäästi itselleni otin vielä rasiallisen kirjontalankoja ja häviävää materiaalia. Kirjakaupasta löysin lisää lapasmalleja, sekin lähti mukaan. Kuvasta puuttuu Fiskarsin saksien teroitin, se on jo käytössä ja keittiön kaapissa tallessa. Yhteensä kirjat ja kaikki tarvikkeet maksoivat n. 120 e, ei paha!