Näin kesällä Kissakuvahaasteen osallistumisaikaa on pidennetty kuukauteen. Se onkin hyvä, sillä vasta nyt muka oli aikaa laittaa kuvat koneelle ja myös osallistua haasteeseen. Näin elokuun pimeissä illoissa alkaa olemaan jo mukavan viileää, heinäkuun helteet olivat juuri sitä itseään! Niinpä elokuun aiheena on Kuuma.

Napsu reagoi helteisiin aivan kuten muutkin normaalit kissat. Jätkä ei paljon sohvalta liikahtanut muuta kuin syömään, juomaan ja hiekkalaatikolle. Annille vähän ärähti jos neiti tuli liian lähelle, ei jaksanut karvakasa kiinnostua edes sylistä! Varsinainen karvakasa syntyikin sohvalle alta aikayksikön, joka toinen päivä piti imuroida sohva, joka toinen päivä viedä jätkä tuuletusparvekkeelle palaveeraamaan harjan kanssa! Ja kuten kuvasta näkyy, ei mitenkään sievästi sykkyrällään ollut tuo kissa, vei melkein puoli sohvaa kun rojautti itsensä siihen koko päiväksi!

Anni Karvaton lähinnä ihmetteli hikoilevaa henkilökuntaa, lämpötilahan alkoi jo pikkuhiljaa lähestymään ihan mukavia lukemia. Niinpä siis kun sauna laitettiin päälle, Anni katosi sinne lämmittelemään.