Eiccapa muisti minua kiireistä blogaajaa kirsikkamuffinssilla!

Ihan noin vain tätä namia ei saakaan nimiisä kirjata, tässä leikissä on pari sääntöäkin:

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle

2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat

3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

Hmmm...

Ensinnäkin annan herkun Annelille (jonka blogissa käyn napsimassa ideoita ja ihailemassa kauniita käsitöitä), Pirjolle (jonka vilkkaaseen arkeen kuuluu ihania karvakorvia), Tinniinalle (jonka käsitöissä ei ujostella värien käyttöä), Sannalle (joka juuri antoi sohvalle uuden ilmeen kahvisäkeillä!) ja Kiolle (joka näyttää pitävän sienestämisestä yhtä paljon kuin minä). En ehtinyt tarkistaa onko joku jo saanut tämän tunnustuksen, mutta annan sen kuitenkin heille!

Toiseksi sitten ne rakkauden kohteet. Nämä eivät mitenkään ole tärkeysjärjestyksessä eivätkä ole asioita, joita rakastan eniten maailmassa. Nämä vaan ovat minulle tärkeitä ja rakkaita asioita ja juttuja.

1) Värit. Värejä täytyy olla. Syksy on minusta hurjan inspiroivaa aikaa, koska silloin luonnossa on paljon lempivärejäni: ruskeaa, keltaista, oranssia, punaista, vihreää. Nautin väreistä aivan suunnattomasti ja en voisi kuvitellakaan asuvani talossa, jonka seinät ovat valkoisia, lattia vaaleaa pyökkiä ja kaikki oikein vaaleaa ja huomaamatonta. En vaan tykkää.

2) Amsterdam. Pitkän aikaa kehittelin pakkomiellettä Amsterdamista ja päästessäni sinne ensimmäisen kerran tiesin olleeni oikeassa. Rakastan tuota kaupunkia! Siellä on niin kaunista ja ihanaa. Nyt emme olekaan pitkään aikaan käyneet Amsterdamissa, asia täytynee korjata pian. Olin joskus aikoinaan Hollannissa vaihto-oppilaana ja se oli hurjan hauskaa aikaa. Voi muistoja!

3) Aamutee. Aivan liian harvoin ehdin nauttimaan kupposen teetä aamuisin. Siksi se onkin niin ihanaa luksusta kun on aamussa sen verran aikaa että voi rauhassa hauduttaa teetä ja nautiskella sen kiireettä.

Ja tässä yksi rakas kuva:

Kuva on otettu häämatkallamme Mauritiuksella. Se oli aivan ihana loma ja paikkana niin upea että halajamme sinne uudelleen.