Pitkästä aikaa on Kissakuvahaasteessa sopivan helppo aihe ja kuvat löytyvät valmiista arkistosta. Vaikkakin lapsosemme ovat kuvauksellisia, välillä haasteet ovat kerta kaikkiaan liian haasteellisia!  Mutta ehkä se onkin tämän harrastuksen suola, sitten kun taas löytyy sopiva kuva, on osallistuminen sitäkin hauskempaa! 

Anni osallistuu taas tällä ikuisuuden vanhalla kuvalla, joka on otettu neidin asettuessa taloksi. Nykyään hän ei jaksa tyynyistä paljon kiinnostua, paitsi ehkä silloin kun (mielikuvitus)hirviöt valtaavat sohvan...

Napsu puolestaan rakastaa tyynyjä. Tyynyt ovat mitä parhaimpia nukkumapaikkoja. Samalla voi näyttää ylhäiseltä, kun nukkuu keskellä tyynyä. Tyyny nukkuma-alustana on myös monipuolinen. Perinteinen keskellä-tyynyä nukkuminen on oikein hyvä tapa kerätä voimia tavallisena arkipäivänä. Kuvassa näkyvä tyyny-poikittain nukkuminen on tukeva tapa nukkua, samalla se myös huvittaa kanssaeläjiä.

Viime aikoina Napsu on ottanut vapauden huvittaa kanssaeläjiään vielä enemmän. Aina silloin tällöin täytyy meillä imuroida sohva, jonka jälkeen sohvatyynyt tietenkin asetellaan kauniisti. Myös nuo kuvassa näkyvät punaiset koristetyynyt asetellaan oikein somasti sohvalle. Tämä on tietysti Napsun mielestä hieman turhauttavaa, koska tyynyt eivät ole mitenkään optimaalisessa nukkumisvalmiudessa. Joten herra valitsee mieluisensa tyynyn ja rojahtaa sen päälle sen kummempia miettimättä. Tuloksena on pahasti ryytyneen näköinen tyyny ja tyytyväinen kissa sen päällä. Valitettavasti tästä hilpeästä asetelmasta ei ole kuvaa.